Geruchten over toekomst Zidane in Engeland

Redactie

Zinédine Zidane is in Londen en dat is volgens The Sun reden om aan te nemen dat de Fransman zich voorbereidt op een trainersbaan in Engeland.

De Britse tabloid schrijft dat Zidane lessen in de Engelse taal volgt. Dat zou een signaal zijn dat hij graag bij Manchester United aan de slag wil. Marca meldt zaterdag echter dat Zizou geen haast heeft om weer ergens een baan te krijgen en dat hij gewoon in Londen op vakantie is.

Zidane, die op Instagram de afgelopen dagen een aantal foto's vanuit Londen plaatste, nam na vorig seizoen afscheid bij Real Madrid. Volgens Marca was de coach al eerder van plan om afscheid te nemen. In februari verloor Real in de Copa del Rey van Leganés en toen moesten voorzitter Florentino Pérez en directeur José Ángel Sánchez hem naar verluidt overhalen om te blijven.

Op 31 mei, enkele dagen na de Champions League-triomf in Kiev, zaten de betrokken partijen opnieuw om de tafel en toen was Zidane vastberaden om echt te vertrekken. "Hij was uitgeput en vond het een goed besluit voor de club en de spelers", aldus Marca.