Politie zoekt getuigen gewapende overval

Monique Verlind (DJMO)

Een medewerker van een avondwinkel aan de Nunspeetlaan in Den Haag werd op vrijdagavond 28 september omstreeks 22:15 uur slachtoffer van een gewapende overval. Een onbekende man stal onder dreiging van een vuurwapen geld en goederen uit de winkel. Niemand raakte daarbij gewond. De politie startte een onderzoek.

Het slachtoffer belde na de overval onmiddellijk de politie. Hij vertelde aan toegesnelde agenten dat hij alleen in de winkel was en net was overvallen door een gewapende man. De man sprak tijdens het incident in gebroken Engels tegen het slachtoffer. Na de overval rende de verdachte de winkel uit en liep de Nunspeetlaan in, richting de Staverdenstraat. In de omgeving trof de politie de overvaller niet meer aan. Het slachtoffer deed aangifte en de politie zoekt getuigen.

De verdachte is een man van 18 à 21 jaar, 1.85 meter lang met een vol postuur. Hij had dikke, donkere wenkbrauwen en groene ogen. Hij droeg een donkerkleurige jas met capuchon en een donkerkleurige trainingsbroek met witte strepen op de broekspijpen.

Politie zoekt getuigen gewapende overval (Foto: Stockfoto politie.nl)
Politie zoekt getuigen gewapende overval (Foto: Stockfoto politie.nl)