FOK! Wat een weer: zonnig en droog

qltel

Er zijn perioden met zon en het blijft droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17°C. Er staat weinig wind. In de noordwestelijke helft wordt de wind west- tot zuidwestelijk en neemt toe tot matig.

Komende nacht is er weinig of geen bewolking. Lokaal kan een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordwestelijk kustgebied tot iets boven nul plaatselijk landinwaarts, waar op het op veel plaatsen de temperatuur aan de grond tot iets onder nul daalt. De wind is zwak tot matig en komt uit een meest zuidelijke richting.

Zondag overdag is er veel zon. In de loop van de dag neemt vanuit het noordwesten de bewolking toe en in de avond trekt een gebied met af en toe regen over Nederland zuidoostwaarts. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Not the dark side of the moon (Foto: DJMO)
Not the dark side of the moon (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!