Boef trollt FOK!

Tim (timmmmm)

Update 9.27 uur:
Het lijkt erop dat de meer toepasselijke titel is 'Man trollt FOK!'. User '-Splash-' wijst ons erop dat dit hartstikke FAKE is. 

'Dit is dus fake.... (deze gozer genereert ontzettend veel aandacht en volgers voor zichzelf met dit bericht, goed dat Fok! hieraan meewerkt)

(foto is uit 2016)'

Ook deze ronde zijn er weer media ingetrapt. Op onder andere 'Het Laatste Nieuws' en 'VK Magazine' zijn er met deze mooie site ingetuind. Het nieuws van politie die boeven vangt is ook eigenlijk wel te mooi om waar te zijn, uw trouwe verslaggever had beter moeten weten.

Originele bericht
De politie in Rotterdam heeft afgelopen week een leuke dag gehad. Een beetje boeven achtervolgen, wat trollen op social media en dat allemaal om onze Rotterdamse medeburgers te beschermen.

Aanvankelijk begon de dag van onze Rotterdamse politievrienden Hendrik en Max niet zo goed. Bij een pittige achtervolging van een straatschoffie 'Ilhan' konden ze de knul niet bijhouden. De dag werd gelukkig een stuk leuker toen de boef in kwestie zijn telefoon liet vallen en deze niet beveiligd bleek met een toegangscode. 

Die kans lieten deze mannen niet lopen en ze besloten op ludieke wijze in te breken in de telefoon van de voortvluchtige. Mocht je de foto niet zien, kan je altijd even doorklikken.