Huiselijk geweld eindigt met steekpartij

Monique Verlind (DJMO)

In een woning aan de Duindoornstraat in Breda is woensdagavond een man in zijn rug gestoken door zijn vrouw, het stel zou al langer problemen hebben. Op woensdag om 22.00 uur kwamen er meerdere telefoontjes uit de Duindoornstraat. Er zou een flinke ruzie aan de hand zijn in een woning waar verschillende arbeidsmigranten wonen. Het Operationeel Centrum stuurde meerdere eenheden naar de woning.

Onderweg kregen de agenten te horen dat er een steekincident had plaatsgevonden, het slachtoffer en de verdachte zouden beiden nog aanwezig zijn. Buurtbewoners wezen de agenten naar de juiste woning. Daar troffen ze het slachtoffer die zelf aangaf in zijn rug gestoken te zijn. Hij zei dat zijn vrouw dat gedaan had die nog in de woning was.

De vrouw werd direct door de agenten aangehouden. Personeel van een ambulance ontfermde zich over het slachtoffer en brachten hem naar het ziekenhuis. De man is later ook aangehouden omdat de vrouw aangifte tegen hem gedaan had. De recherche onderzoekt de zaak verder.