FOK! Wat een weer: droog

qltel

Er is tamelijk veel bewolking , maar het blijft vrijwel overal droog. Vanmiddag breekt de bewolking op meer plaatsen en is de zon af en toe te zien. De maxima variëren van 19°C aan de kust tot 22°C verder landinwaarts bij een matige, aan de kust vrij krachtige westenwind.

Komende nacht is er vrij veel bewolking, maar er valt nagenoeg geen neerslag. Het kwik daalt naar ongeveer 14°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Dinsdag overdag is er in het noorden vrij veel bewolking waaruit af en toe een spat regen kan vallen. In het zuiden is er meer ruimte voor de zon en blijft het droog. 's Avonds kan het in het Waddengebied intensiever gaan regenen. Maxima lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot lokaal 25°C in het zuidoosten van het land. De zuidwestenwind is matig, aan zee krachtig, 6 Bft, eerst mogelijk hard, 7 Bft (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Een monument voor de gevallenen in de 2e wereldoorlog en een U-boot in Kiel (Duitsland) (Foto: Interpretatie)
Een monument voor de gevallenen in de 2e wereldoorlog en een U-boot in Kiel (Duitsland) (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!