Atoombommen voor vrede in Fallout 76

Wouter (2dope)

Bethesda heeft een filmpje online gezet waarin het belang van samenwerken in Fallout 76 uiteengezet wordt. Met de welbekende Vault Boy wordt gedemonstreerd hoe je door samen op te trekken aan launch codes kunt komen om nabij gelegen nederzettingen te kunnen bestoken met nukes.

Fallout 76 is een MMO waarin spelers na het verlaten van de schuilkelder tijdens hun zoektocht delen van launch codes kunnen vinden. Met losse delen kun je niet zoveel, maar je kunt er wel voor kiezen om met andere spelers samen te werken en jullie codes te combineren. Spelers kunnen zelf doelwitten kiezen waar de atoomraketten op afgevuurd moeten worden. De locatie van impact zal vervolgens tijdelijk dodelijk hoge stralingsniveaus bevatten, maar tegelijkertijd zal er in de ontstane krater unieke/zeldzame loot te vinden zijn.

Fallout 76 komt uit op 14 november voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Ergens in oktober is er een speelbare stresstest-bèta, maar deze is alleen beschikbaar voor mensen die de game hebben gepreordered. Klik hier om te lezen wat we tot nu toe allemaal weten over Fallout 76.