MLB: Giants geven winst tegen Rangers weg, knappe comeback Brewers

heywoodu

In de Noord-Amerikaanse honkbalcompetitie was het vrijdagavond de dag van de comebacks. Zowel de Texas Rangers als de Milwaukee Brewers leken onderuit te gaan, maar niets was minder waar.

De Rangers kwamen op bezoek bij de San Francisco Giants al vrij snel op een 6-0 achterstand, maar ze gaven zich niet gewonnen. Onder meer een joekel van een homerun van Joey Gallo hielp de Rangers dichterbij te komen, Rougned Odor sloeg in de negende inning toe door met een homerun zichzelf en Choo Shin-soo te laten scoren: 6-6. In de eerste extra inning mocht Robinson Chirinos vrij naar het eerste honk lopen, waardoor Jurickson Profar op het derde honk naar de thuisplaat mocht: 6-7 en winst voor de Rangers.

De Brewers hadden thuis tegen de Pittsburgh Pirates bijna de winst binnen, maar in de negende inning ging het alsnog fout en werd het 4-4. Pas in de vijftiende inning werd er weer gescoord: Francisco Cervelli sloeg een single, de Nederlander Jonathan Schoop van de Brewers maakte een forse fout en de Pirates kwamen op 4-6. Dankzij singles van Erik Kratz en Orlando Arcia kwamen de Brewers toch alsnog langszij, waardoor de thuisploeg met 7-6 won.

Uitslagen MLB vrijdag
Chicago Cubs - Cincinnati Reds 3-2
Baltimore Orioles - New York Yankees 5-7
Toronto Blue Jays - Philadelphia Phillies 4-2
Detroit Tigers - Chicago White Sox 3-6
Miami Marlins - Atlanta Braves 1-0
New York Mets - Washington Nationals 3-0
Tampa Bay Rays - Boston Red Sox 10-3
Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates 7-6
Minnesota Twins - Oakland Athletics 1-7
Kansas City Royals - Cleveland Indians 5-4
Colorado Rockies - St.Louis Cardinals 5-7
Arizona Diamondbacks - Seattle Mariners 3-6
Los Angeles Angels - Houston Astros 3-9
Los Angeles Dodgers - San Diego Padres 11-1
San Francisco Giants - Texas Rangers 6-7

Brewers - Pirates (Bron: YouTube)