Man doet zich voor als geest van ex-schoonmoeder om ex terug te krijgen

heywoodu

De nu 51-jarige Engelsman Roy Meadwell had ooit een relatie met ene Kay Wimbury, maar dat liep op de klippen, mogelijk doordat zij in december 2016 door haar toenmalige verloofde aan werd gevallen.

Meadwell kreeg een contactverbod aan de broek en mocht zelfs de hele regio Cornwall, waar Wimbury woonde, niet meer in. Meneer wilde zijn inmiddels ex-verloofde echter toch wel terug en kwam met een plan: Wimbury's overleden moeder had natuurlijk géén contactverbod, dus dat was zijn kans, zo dacht hij.

Wimbury kreeg een brief, waarin haar werd verteld dat ze 'een vreselijke fout' had gemaakt door Meadwell af te wijzen. Volgens de brief hoefde ze haar ex 'alleen maar te bellen' en dan kwam het weer in orde met 'de man die alles voor haar had opgeofferd'. Afzender: Wimbury's dode moeder. 

Dode moeders schrijven doorgaans geen brieven, dus Wimbury vond het maar verdacht. Nadat ze iets las over een stuk kerstdecoratie, wat in het rijk der levenden alleen Meadwell kon weten, viel de verdenking definitief op haar ex, die ook nog een ander anoniem bericht stuurde: "OMG, zie je de grootsheid in deze man niet?"

Meadwell werd aangeklaagd wegens het overtreden van het contactverbod en heeft deze week zijn straf gehoord: vier maanden cel, met een proeftijd van twee jaar. "Het contactverbod geldt nog steeds en als je op welke manier dan ook contact opneemt met Kay Wimbury, ga je linea recta de cel in", aldus de rechter.

Dit alles brengt ons bij de volgende vraag van de dag: wat heb jij ooit uitgevoerd om een ex terug te krijgen en leverde het succes op?