Speel de eerste 15 minuten van The Walking Dead: The Final Season

Terry (Lord_Hydra)

Telltales langlopende serie The Walking Dead is bijna op zijn eind. Of in ieder geval het verhaal van Clementine in de met zombies gevulde post-apocalyptische wereld die Robert Kirkman in de gelijknamige comics heeft gecreëerd. De ontwikkelaar heeft een korte demo vrijgegeven van het eerste hoofdstuk voor PlayStation 4 en Xbox One.

In de demo speel je de eerste vijftien minuten van het eerste hoofdstuk en deze laat je kennismaken met alle vernieuwingen. Zo is de combat nu een stuk minder scripted en is er een over-the-shoulder camerastandpunt. Ook is de grafische stijl wat veranderd, zodat het meer lijkt op de comics waarop de game gebaseerd is.

Je kunt de demo gratis downloaden voor PlayStation 4 en Xbox One. Pre-order je de seizoenspas voor het laatste seizoen, dan krijg je alle voorgaande delen van The Walking Dead erbij. Het eerste hoofdstuk van The Walking Dead: The Final Season komt 14 augustus uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een versie voor Nintendo Switch volgt later dit jaar. Geen zin om zelf te spelen, dan kun je de eerste vijftien minuten ook hieronder bekijken.