MLB: Recordscore voor Nationals tegen Mets

heywoodu

De honkballers van de New York Mets hebben een uitermate pijnlijk pak slaag gekregen. Op bezoek bij de Washington Nationals werden de Mets hardhandig over de knie gelegd: 25-4, de hoogste score die de Nationals ooit hebben gehaald in de MLB.

Startende werper Steven Matz begon al niet zo lekker namens de Mets: hij kreeg al in de eerste inning zeven runs om de oren en werd vervangen door Jacob Rhame, die zelf na zes runs tegen te hebben gekregen na de derde inning weer mocht gaan douchen.

Tim Peterson en Tyler Bashlor namen plaats op de werpheuvel en ook zij kregen beiden drie runs om de oren van de stevig meppende Nationals-aanval. Dankzij Jerry Blevins en Drew Smith konden de Mets even ademhalen: in de zesde en zevende inning kwamen de Nats niet tot scoren.

Jeff McNeil sloeg in de zevende inning zowaar een homerun, waardoor de Mets de eer konden redden. Een heel klein beetje dan, want inmiddels stond het al 19-1. In de achtste inning nam werper Jose Reyes het over en dat was voor de Nationals het signaal om weer verder te gaan.

Matt Adams en Mark Reynolds timmerden homeruns de tribunes in: 25-1, wat door de Mets nog een klein beetje opgeleukt werd tot 25-4. 

Uitslagen MLB dinsdag
San Diego Padres - San Francisco Giants 2-3
New York Yankees - Baltimore Orioles 6-3
Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs 5-4
Washington Nationals - New York Mets 25-4
Boston Red Sox - Philadelphia Phillies 1-3
Detroit Tigers - Cincinnati Reds 2-1
Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels 10-6
Atlanta Braves - Miami Marlins 11-6
Chicago White Sox - Kansas City Royals 2-4
Minnesota Twins - Cleveland Indians 2-6
St.Louis Cardinals - Colorado Rockies 3-6
Arizona Diamondbacks - Texas Rangers 6-0
Oakland Athletics - Toronto Blue Jays 6-2
Los Angeles Dodgers - Milwaukee Brewers 0-1
Seattle Mariners - Houston Astros 2-5

Nationals - Mets (Bron: YouTube)