Games with Gold van augustus bekend

Rowin (Racerblade)

Het einde van de maand nadert, en dus is het voor Microsoft weer tijd om de gratis games van augustus aan te kondigen voor Xbox Live Gold-leden. Er is weinig reden voor abonnees om teleurgesteld te zijn over het aanbod van komende maand.

Eén van de betere line-ups van de afgelopen maanden begint op 1 augustus met de open-world racegame Forza Horizon 2. Dat geeft racefans nog twee maanden de tijd het Europese vasteland te verkennen voordat Forza Horizon 4 in oktober uitkomt. De tweede game voor Xbox One komende maand is For Honor. Ook dit is prima timing, want de actiegame uit 2017 wordt nog regelmatig geüpdatet door Ubisoft. In oktober komt de grootste uitbreiding die de game tot nu toe heeft gekregen: Marching Fire.

Ook voor Xbox 360 zijn het niet de minste games die Gold-leden gratis mogen downloaden. Vanaf 1 augustus is Dead Space 3 aan de beurt, en iets meer dan twee weken later kan Epic Mickey 2: The Power of Two aan de lijst worden toegevoegd. Beide games zijn natuurlijk backward compatible en dus volledig speelbaar op Xbox One.