Bier, Burgers & de Blockbuster Mission: Impossible - Fallout

Redactie

Met een score van 86% op Metacritic en al veel enthousiaste recensies lijkt het niet op te kunnen voor de nieuwste Mission: Impossible-film met Tom Cruise in de hoofdrol. Voeg hier een ijskoud biertje en een burger aan toe, en je hebt de ideale filmavond!

Op 1 augustus organiseert bioscoopketen Kinepolis daarom dan ook weer de terugkerende Bier, Burgers & Blockbuster-avond, ditmaal met Mission: Impossible - Fallout in de hoofdrol waarin Tom Cruise wederom in de huid zal kruipen van geheim agent Ethan Hunt. Nadat een missie fout afloopt, moet Ethan samen met zijn IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) racen tegen de klok om hun opdracht tot een goed einde te brengen. Met de constante dreiging van een nucleaire terroristische aanval, en de dwarsliggende CIA-agent August Walker (Henry Cavill), is het maar de vraag of Ethan Hunt deze klus weet te klaren.

Bij de Bier, Burgers & Blockbuster-avond van Kinepolis op 1 augustus heb je een biertje of een burger voor maar 1,- euro per stuk. Ook ben je ervan verzekerd dat je deze spannende actiefilm als eerste ziet, want de reguliere voorstellingen van Mission: Impossible - Fallout beginnen pas op 2 augustus!

Via FOK! kan je vrijkaarten winnen voor deze avond via deze link!.

De BBB wordt georganiseerd bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer. Kaarten kosten 13,- euro en zijn hier te verkrijgen.

bier, burgers en blockbuster - mi