Jeugdproduct verlengt tot 2022 bij PSV

Redactie

Cody Gakpo heeft zijn contract bij PSV verlengd tot zomer van 2022. In het verbintenis is een optie voor een vijfde seizoen opgenomen.

Gakpo speelt sinds de F-jes bij PSV en maakte op 25 februari, in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (1-3 winst) zijn debuut in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Voor Jong PSV kwam de negentienjarige aanvaller tot zeven doelpunten in twaalf wedstrijd in de Eerste Divisie.

Mark van Bommel hevelde jeugdinternational onlangs over naar de A-selectie. "Het is een ontzettend mooi jaar geweest waarin er veel is gebeurd", vertelt Gakpo op de officiële clubwebsite van PSV. "Maar er komt nog heel veel meer aan en daar richt ik me op dit moment op."

De aanvaller zette zijn handtekening onder het contract in het bijzijn van zijn vader, moeder en broertjes. "Zij vinden het nog specialer dan ik. Iedereen is blij voor mij. Ik zelf ook natuurlijk, maar ik ben op dit moment echt bezig met de voorbereiding. Voetballen in dit stadion is waar het allemaal om gaat. Ik wil er een prachtig jaar van maken."