Antetokounmpo op de cover van NBA 2K19

Pheno

2K kondigt aan dat de uitblinker van de Milwaukee Bucks en tweevoudig NBA All-Star Giannis Antetokounmpo op de cover van de NBA 2K19 Standard Edition zal staan.

Antetokounmpo is de eerste speler in de geschiedenis die het reguliere seizoen in de top 20 is geëindigd voor zowel totaal aantal punten, rebounds, assists, steals en blocks. Hij heeft zijn bijnaam “Greek Freak” verdiend met zijn atletische capaciteiten. In lijn met het thema van NBA 2K19 zullen op de cover sleutelwoorden en uitspraken staan die een belangrijke rol spelen in het leven van Giannis, waaronder 'Father’s Legacy', 'Fear the Deer', 'Phenom' en natuurlijk 'Athens', waarmee hij een eerbetoon brengt aan de Griekse stad waar hij vandaan komt.

"Ik ben vereerd de eerste internationale speler te zijn op de cover van NBA 2K19", aldus Antetokounmpo. "Ik speel heel graag 2K, dus dit betekent heel veel voor me. Ik heb hard gewerkt om erkenning te krijgen in de NBA en op de cover staan van NBA 2K19 is een droom die uitkomt."

Gereserveerde exemplaren van de NBA 2K19 Standard Edition bevatten de volgende digitale dingen:

  • 5000 Virtual Currency
  • 10 MyTEAM-packs (één per week geleverd)
  • 1 Giannis Antetokounmpo Sapphire MyTEAM-card

NBA 2K19 Standard Edition zal vanaf 11 september 2018 te koop zijn voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Windows pc voor €69,99. De NBA 2K19 20th Anniversary Edition met Lebron James op de cover zal vanaf 7 september 2018 te koop zijn voor €99,99.

Wil je al eerder aan de slag met de MyCareer van NBA 2K19, dan is NBA 2K19: The Prelude vanaf 31 augustus gratis te downloaden voor Xbox One en PlayStation 4.