'Younes dumpt zaakwaarnemer na afgeketste transfer'

Redactie

VfL Wolfsburg is niet langer in de markt voor Amin Younes. De buitenspeler lijkt zich gewoon bij Napoli te moeten gaan melden.

Jörg Schmadtke, directeur bij Wolfsburg, heeft tegen Sport1 bevestigd dat de club zich niet gaat versterken met de vleugelaanvaller van Ajax. De Duitse club trekt zich terug, omdat 'de obstakels die een transfer in de weg staan nog altijd niet zijn weggenomen'.

Naar verluidt is Younes zo teleurgesteld over het afketsen van de transfer, dat hij zijn samenwerking met zaakwaarnemer Sedat Duraki heeft beëindigd. De 24-jarige Younes ondertekende in januari een contract bij Napoli, maar vervolgens bedacht hij zich en zag hij af van een transfer. De betrokken partijen hebben nog geen oplossing gevonden.

Coach Carlo Ancelotti zou Younes wel een kans willen geven in de voorbereiding van Napoli op het nieuwe seizoen. De vraag is echter hoe fit de speler is. Vorige week claimde de voorzitter van Genoa dat Younes vanwege een achillespeesblessure ruim een half jaar is uitgeschakeld. Genoa was ook bereid om de Ajacied te verlossen van zijn contract in Napels.