Golfster Van Dam vierde in Thailand, Watson wint op PGA Tour

heywoodu

Golfster Anne van Dam heeft op de Ladies European Tour een uitstekend resultaat neergezet. De Nederlanse eindigde op het Thailand Championship als vierde, na zelfs even de leiding in handen gehad te hebben. Van Dam eindigde op negen slagen onder par, zes slagen van winnares Kanyalak Preedassuttijit uit Thailand.

De Engelsman Matt Wallace won na het Hero Indian Open in het begin van het jaar zijn tweede toernooi van 2018 op de European Tour. Dit keer was hij de beste op het BMW International Open in Duitsland, waar Wallace won met één slag voorsprong op de Duitser Martin Kaymer, de Fin Mikko Korhonen en de Deen Thorbjørn Olesen.

Op de PGA Tour ging de winst op het Travelers Championship in Cromwell, Connecticut naar Bubba Watson, die het toernooi ook in 2010 en 2015 al op zijn naam schreef. Een ijzersterke slotronde van 63 slagen, zeven onder par, bracht hem naar een eindscore van -17, drie slagen beter dan een groep achtervolgers. Stewart Cink voegde zich daar met een ronde van 62 bij, terwijl hij plek twee moest delen met Beau Hossler, JB Holmes en Paul Casey.