Man belt politie vanwege slechte meth

Danny

In Florida is een man gearresteerd nadat hij met zijn domme kop de politie had gebeld. Hij had namelijk wat meth gekocht, maar na het roken ervan had hij een gewelddadige uitbarsting gehad. Hij vermoedde dan ook dat hem de verkeerde - illegale - drug was verkocht en hij wilde een aanklacht indienen tegen zijn dealer.

Behulpzaam als de politie - to protect and to serve - is, bood de agent aan de telefoon de man aan de drugs op het bureau te komen testen. Hiermee ging de arme man uiteraard akkoord en even later wandelde hij het bureau binnen met een zakje drugs. Na een korte test bleek het inderdaad te gaan om methamfetamine.

Gelukkig voor de man was hij door zijn dealer dus niet opgelicht. Minder fortuinlijk was het feit dat de politie de 49-jarige man ter plekke arresteerde.

In Ohio heeft de politie overigens onlangs nog een facebookpost geplaatst waarin ze melden dat er meth in omloop was dat besmet was met het Zika virus en daarbij het aanbod de drugs gratis te testen. Dat leverde diverse arrestaties op.

Betrapt!
Betrapt!