FOK! Wat een weer: later meer zon

Stephan (Stephan5)

Gegroet!  

De afgelopen dagen overheerste de bewolking. Op vrijdag viel er in het oosten nog plaatselijk 25 mm regen, maar in het westen bleef het opnieuw grotendeels droog. gisteren begonnen we ook op veel plaatsen bewolkt, maar later op de dag brak de zon er meer en meer door. Op een enkel buitje in het noorden na, bleef het op de meeste plaatsen droog.

Vandaag is een beetje vergelijkbaar met gisteren. We beginnen overwegend bewolkt, maar uiteindelijk moet het dan toch weer flink opklaren. In het oosten zou er nog een lokale bui kunnen ontstaan. Die kans is echter maar heel klein. Het kwik ligt rond de 19 graden pal aan zee, tot 25 graden in het binnenland. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordelijke richting.

De komende dagen blijft het overwegend droog met geregeld de zon erbij. Daarbij is het dinsdag en woensdag wel even flink koeler met maxima van 15 tot 20 graden. Daarna wordt het weer warmer.

Fijn weekend!

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3

Nederland
 

Zonnig met wat wolkjes (Foto: Stephan5)
Een lief schattig wolkje. Stabiel weer dus. (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!