Tottenham Hotspur geeft topscorer Kane nieuw contract

Redactie

Harry Kane heeft een nieuw contract ondertekend bij Tottenham Hotspur. De aanvoerder van Engeland is tot medio 2024 vastgelegd.

Kane wist afgelopen seizoen dertig keer te scoren in de Premier League. Alleen Mohamed Salah was vaker trefzeker. In precies 150 competitieduels van de Spurs heeft Kane liefst 108 doelpunten gemaakt. Hij werd de voorbije maanden dan ook gelinkt aan diverse Europese topclubs.

Met het nieuwe contract hoopt Tottenham de sterspeler lang aan zich te verbinden. Volgens de Daily Mirror gaat Kane vanaf nu 227.000 euro per week verdienen. Vorige maand zette manager Mauricio Pochettino ook al zijn handtekening onder een nieuw contract. De Argentijn blijft tot medio 2023 bij de Noord-Londense club.

Harry Kane debuteerde in augustus 2011 in de hoofdmacht van Tottenham Hotspur en sindsdien speelde hij ruim 200 duels voor zijn ploeg. De 24-jarige aanvaller draagt vanaf volgende week de aanvoerdersband van Engeland tijdens het WK in Rusland. The Three Lions spelen in groep G tegen Tunesië, Panama en België.