Zwaargewonde man op brandtrap, politie tast in het duister

Monique Verlind (DJMO)

De politie tast in het duister naar wat er is gebeurd met een zwaargewonde 22-jarige man die zondagochtend rond half 10 werd aangetroffen op de brandtrap bij de brandweerkazerne aan de Bosland in Rotterdam. De man lag op de eerste tussenverdieping van de brandtrap en heeft ondermeer botbreuken opgelopen. De politie brengt zijn avond en nacht in kaart en roept daarbij de hulp van Rotterdammers in.

Het enige wat duidelijk is, is dat de man rond 02:00 uur vannacht vanaf de Mc Donalds halverwege de Coolsingel richting Hofplein op de fiets is vertrokken. Vanmorgen kwam hij bij kennis op de brandtrap aan de Bosland. Wat er in de tussentijd is gebeurd, is een raadsel. Er zijn nog geen beelden beschikbaar van camera's, omdat de route die de man heeft gefietst niet bekend is. 

De politie vraagt iedereen die het slachtoffer heeft gezien vannacht na 02:00 uur, ook al lijkt het onbelangrijk, zich te melden. De man is 22 jaar, heeft een fors postuur en droeg een blauwe jas, een grijs/beige broek en een blauw overhemd met bloemen. Hij verplaatste zich per fiets. Mogelijk dat aan de hand van de tips de route duidelijk wordt en er beelden van camera's langs die route kunnen worden opgevraagd.

Op onderstaande kaart de beide locaties, met volgens Google de meest optimale/logische route. Het is dus niet duidelijk welke route het slachtoffer genomen heeft.