Nieuwe trailer Mission: Impossible - Fallout met Tom Cruise

louser

Er is zojuist een nieuwe trailer online gekomen van Mission: Impossible - Fallout waarin Tom Cruise wederom zijn opwachting maakt als het iconische personage Ethan Hunt. De nieuwe film zal het zesde deel zijn van de populaire actiefranchise. 

Tom Cruise is Ethan Hunt, een agent van de exclusieve elite-eenheid Impossible Missions Force (IMF). Samen met zijn team komt hij in Mission: Impossible - Fallout in een race tegen de klok terecht nadat een missie verkeerd afloopt. Naast Tom Cruise zal de cast bestaan uit Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett en Vanessa Kirby. Het geheel wordt geregisseerd door Christopher McQuarrie (Jack Reacher, Mission: Impossible - Rogue Nation).

Het filmen van Mission: Impossible - Fallout ging helaas niet van een leien dakje. Cruise, die zelf altijd zijn eigen stunts doet, brak in augustus 2017 zijn enkel nadat hij vanaf een stellage op een gebouw sprong op de set in Londen. Ondanks dat de productie hiervoor negen weken heeft stilgelegen omdat Cruise moest herstellen van zijn verwondingen, is de originele releasedatum wel behaald. Vanaf 2 augustus is de film in de Nederlandse bioscopen te bekijken.