Puzzel van Destiny: Warmind leidt naar grote schat in New York

Puddington

Destiny 2's laatste DLC, Warmind, mag dan nog geen weekje uit zijn, maar nu al hebben spelers een puzzel in het spel gekraakt die leidde tot een wel heel bijzondere schat. De puzzel bleek een aantal coordinaten te bevatten die verwezen naar een berg vlak bij Lake George in de staat New York, waar een bijzondere prijs wachtte op de redditor _i_love_science_: een fysieke replica van de Valkyrie-speer, waar er maar drie van gemaakt zijn.

De puzzel is te vinden in de bunker van Al rasputin, die een aantal cryptische stappen omvat die allemaal een sleutel vormen voor een bericht van een laatste puzzel. Deze laatste puzzel was te vinden op mars waar een geheim bericht in morsecode afspeelt wanneer je een audio log afspeelt. De hele puzzel is opgelost op r/raidsecrets, en is hier terug te lezen voor de mensen die er interesse in hebben. 

De laatste puzzel geeft als oplossing een stel coordinaten, die samenvallen met één locatie op de wereld: Sleeping Beauty Mountain bij Lake George, vlak bij de hoofdstad Albany. Reddit-gebruiker _i_love_science_ trof daar de buit aan: een levensgrote replica van de Valkyrie-spear, een aantal gouden munten, een dagboek waar hij zijn vondst in kon noteren en een felicitatie van Warmind-designer Rob Galleriani.

Dat wil niet zeggen dat de speurtocht er op zit. Volgens _i_love_science_ zijn er een aantal letters in de speer gegraveerd, die ook een nieuwe puzzel kunnen omvatten. Als dat zo is, laat het maar aan de speurneuzen van r/raidsecrets over om hem op te lossen.

Puzzel van Destiny: Warmind leidt naar grote schat in New York