Université Laval wint Heroes of the Dorm

Puddington

Het team Rouge et Au, dat de Franstalige universiteit van Laval vertegenwoordigt, heeft gisteren het jaarlijkse studententoernooi van Heroes of the Storm gewonnen. In de Blizzard Arena van Los Angeles overrompelden ze Improbabull Victory, die de universiteit van Buffalo vertegenwoordigde met 3-0.

Het is de eerste keer dat een Canadees team Heroes of the Dorm wint. Elke match van de finale had vrijwel hetzelfde thema: Rouge et Au kreeg al snel een vroege voorsprong in experience en daarmee level, waarna ze door hun agressieve spel en het beginnen van teamfights snel uit konden lopen. Hetzelfde verhaal gold voor de universiteit van Kentucky, waar het team scratch 'em ook werd weggeblazen met 3-0.  

De spelers van Rouge et Au krijgen als hoofdprijs een volledige vergoeding van hun collegegeld zolang ze nog studeren. Tevens krijgen de Heroic four (Rogue et Au, Improbabull Victory, Scratch 'em en Cal Poly Pomona, dat de universiteit California Polytechnic State University vertegenwoordigt) allemaal een nieuwe game-pc die wordt geleverd door Republic of Gamers, de game-divisie van pc-fabrikant ASUS.

Heroesofthedorm
Université Laval wint Heroes of the Dorm