7 arrestaties na verkeersruzie

Monique Verlind (DJMO)

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg botsten een Opel en een Seat tegen elkaar. Daarop sloeg direct de vlam in de pan. Uiteindelijk werden zeven mannen opgepakt.

De aanrijding gebeurde rond 21:00 uur. De vier mannen uit de Opel liepen daarop direct richting de drie inzittenden van de Seat. Er vielen over en weer klappen en kort daarna gingen de vier ervandoor in hun Opel. Ver kwamen ze niet, want gealarmeerde agenten zagen de auto even later op de Joannes Zwijsenlaan rijden.

Aanhoudingen
Iedereen werd daarop aangehouden. Het gaat om een man van 23 zonder vast woonadres, een even oude man uit Delft en twee Rotterdammers van 22 en 34 jaar. Een van de inzittenden bleek enkele steekwonden te hebben bij zijn lies en een wondje op zijn voorhoofd. Hij is daarvoor behandeld in het ziekenhuis en daarna de cel ingegaan. Op de plek van het ongeval werden ook de drie inzittenden van de Seat aangehouden. Het gaat om twee mannen van 21 en een man van 20 uit Druten. Een van de mannen had een bult op zijn hoofd en een snee in zijn onderbeen.

Verder onderzoek
Op de Willibrordusweg en op de Joannes Zwijsenlaan is nog gezocht naar sporen, onder meer met een speurhond. De betrokken auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Alle mannen zitten vast op het bureau. Ze worden zondag uitgebreid verhoord. Dan moet duidelijk worden waarom de aanrijding zo uit de hand is gelopen en wie welke rol heeft gehad in het geweld dat volgde.

7 arrestaties na verkeersruzie (Foto: stockfoto politie.nl)
7 arrestaties na verkeersruzie (Foto: stockfoto politie.nl)