Politie arresteert dronken doorrijder

Monique Verlind (DJMO)

De politie arresteerde woensdagavond 9 mei 2018 rond 20:30 uur op de Doctor Schaepmanlaan in Roosendaal een 45-jarige automobilist, omdat hij mogelijk een fietser en een geparkeerde auto geraakt had. Hij was onder invloed van alcohol.

Fietster
De politie ontving een melding dat een 35-jarige fietsster op de Griendweg was aangereden. Zij viel en raakte licht gewond. De bestuurder reed weg zonder zich kenbaar te maken. Even later bleek op de Philipslaan een geparkeerde auto geschampt te zijn. Uit verklaringen kreeg de politie een beeld van de dader. De politie stelde een buurtonderzoek in en arresteerde een 45-jarige verdachte (woonplaats onbekend) op de Doctor Schaepmanlaan. Hij blies 995 ugl. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Motorrijder
Op woensdag 9 mei 2018 rond 17:25 uur werd een motorrijder (identiteit is nog niet bekend) op de Vlierwerf in Roosendaal aangereden. Een automobilist sneed hem de bocht af en raakte de motor. De motorrijder viel en raakte gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De aanrijding werd door omstanders gefilmd. De politie stelt een onderzoek in naar de dader.