'Robben twijfelt over nieuw contract bij Bayern München'

Redactie

Arjen Robben heeft een nieuw contractvoorstel van Bayern München in overweging, maar hij kan ook in andere landen gaan voetballen.

Franck Ribéry verlengde maandag zijn verbintenis bij de Duitse kampioen en mogelijk is Robben de volgende die bijtekent. Volgens Tageszeitung heeft de routinier echter meerdere aanbiedingen uit het buitenland op zak. Robben twijfelt naar verluidt over een langer verblijf in München, omdat hij lang moest wachten op een nieuwe aanbieding.

Kicker meldt ondertussen dat de voormalige sterspeler van Oranje, indien hij zijn contract verlengt, pas na de finale van de DFB Pokal zijn handtekening zal zetten. Die is op zaterdag 19 mei tegen Eintracht Frankfurt. Bayern München is volgens het voetbalmagazine nog wel zijn eerste optie.

Arjen Robben heeft bij de Rekordmeister nu bijna negen jaar erop zitten. Daarin maakte hij 138 doelpunten in 289 officiële wedstrijden. Mocht de buitenspeler besluiten om te vertrekken, dan kan hij volgens De Telegraaf kiezen uit aanbiedingen uit de Verenigde Staten, China en het Midden-Oosten.