FOK! Wat een weer: geniet er nog even van

qltel

Vandaag is het wederom zonovergoten en krijgen we op veel plaatsen een zomerse dag met middagtemperaturen uiteenlopend van 23°C in het Waddengebied tot 28°C in het zuidoosten. Pas in de avond kan er in het zuidwesten wat bewolking ontstaan. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig, langs de kust gaat de wind in de loop van de middag op veel plaatsen vanaf zee waaien.

Komende nacht is het grotendeels opgeklaard. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zwak en veranderlijk.

Morgen overdag is het zonnig en droog. In de avond komt er meer bewolking voor. De maximumtemperatuur varieert van 22°C in het westelijk kustgebied tot plaatselijk 28°C in het oosten van het land. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten. In de middag wordt de wind in het westen noordwestelijk.

Vooral donderdag en zondag perioden met regen. De maximumtemperatuur ligt rond normaal, op donderdag en zondag enkele graden beneden normaal. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Iteejer maakte deze foto in de buurt van Dordrecht
Iteejer maakte deze foto in de buurt van Dordrecht

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!