Vermeer weet niks van transfernieuws Club Brugge

Redactie

De zaakwaarnemer van Kenneth Vermeer stelt dat Club Brugge nog geen duidelijkheid heeft gegeven over de toekomst van de doelman.

Vermeer wordt sinds januari door Feyenoord verhuurd aan de Belgische koploper, die de optie heeft om hem na dit seizoen te kopen. Het Nieuwsblad schrijft woensdagochtend dat Club Brugge echter niet van die optie gebruik zal maken en dat er een nieuwe keeper wordt gezocht. 'Kamp Vermeer' weet van niks.

"Misschien dat die krant andere informatie heeft dan ik, maar Club Brugge heeft ons niets laten weten. De optie in het contract van Kenneth is geldig tot 30 juni en voor zover ik weet is daar nog geen beslissing over genomen", zegt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegen Voetbal International .

"Als ze deze beslissing echt zouden hebben genomen, had ik dat wel gehoord, want mijn band met Club is uitstekend." Volgens Haatrecht is de club volledig gefocust op de titelstrijd en wordt er daarna pas een beslissing genomen. Komende zondag spelen de Bruggenaren thuis tegen nummer twee Anderlecht, dat vijf punten minder heeft.