Griezmann in gesprek met Atlético Madrid

Redactie

Antoine Griezmann is in gesprek met Atlético Madrid om zijn toekomst bij de club te bespreken. De Fransman zou op de verlanglijst staan bij Barcelona.

De 27-jarige aanvaller is in de Spaanse hoofdstad uitgegroeid tot een van de beste aanvallers ter wereld en verschillende clubs zouden interesse hebben. Naast Barcelona, worden ook Paris Saint-Germain en Manchester United aan Griezmann gelinkt.

"Mijn toekomst bij Atlético? We praten met de club om te kijken wat we kunnen doen", vertelt Griezmann in gesprek met COPE na afloop van de Europa League-wedstrijd tegen Arsenal donderdagavond.

Atlético speelde donderdagavond tachtig minuten met tien man, nadat Sime Vrsaljko werd weggestuurd, en dankzij Griezmann stapten de Spanjaarden met een 1-1 van het veld. "Ik kwam vermoeid aan in het strafschopgebied na die loopactie, maar ik kon scoren. Dat doelpunt hadden we nodig. Ben ik belangrijk? Jan Oblak is belangrijk, Diego Godin is belangrijk, Gabi toen hij het veld betrad was belangrijk... alle spelers zijn belangrijk."