Man en vrouw takelen elkaar toe, beiden aangehouden

Monique Verlind (DJMO)

Na een steekincident in een woning aan de Maarten Trompstraat in Geldrop werd maandag de bewoonster van het pand aangehouden. Haar vriend werd met steekverwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en werd vandaag aangehouden.

In de woning zou zich een conflict in de relationele sfeer hebben afgespeeld. Zowel de vrouw als de man liepen hierbij verwondingen op. Beiden zijn in het ziekenhuis behandeld en hebben dit inmiddels verlaten. De vrouw werd maandag aangehouden als verdachte van het steekincident. Lopende het onderzoek kwam ook de man als verdachte van huiselijk geweld in beeld en werd ook hij dinsdagmiddag aangehouden.

Minutieus sporenonderzoek
Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning en wie welke rol heeft gehad wordt door de politie onderzocht. In de woning werd maandag uitgebreid sporenonderzoek gedaan door forensisch specialisten. De woning is nog steeds verzegeld zodat de zoektocht naar sporen voortgezet kan worden indien nodig. Uiterste zorgvuldigheid is hierbij van groot belang en vergt tijd aldus de politie.

Man en vrouw takelen elkaar toe, beiden aangehouden (Foto: Politie.nl)
Man en vrouw takelen elkaar toe, beiden aangehouden (Foto: Politie.nl)