NBA: Timberwolves en Nuggets tegen elkaar om laatste play-offplek

heywoodu

De basketballers van de Minnesota Timberwolves en Denver Nuggets hebben hun voorlaatste wedstrijd in het reguliere seizoen in de NBA allebei gewonnen. Dat zorgt ervoor dat ze het woensdagavond in een rechtstreeks duel tegen elkaar opnemen in de strijd om nog één play-offticket.

De Timberwolves kregen in Minneapolis bezoek van de Memphis Grizzlies. Voor de thuisploeg was dat aanvankelijk een lastige wedstrijd, maar onder leiding van Jeff Teague en Karl-Anthony Towns (beiden 24 punten) sleepten de Wolves een 113-94 overwinning uit het vuur.

De Nuggets ontvingen de Portland Trail Blazers in het Pepsi Center in de Mile High City. In het tweede en derde kwart namen de Blazers het heft in handen, maar de Nuggets sloegen in het vierde kwart terug, namen de leiding over en maakten het met moeite af: 88-82.

De New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs en Oklahoma City Thunder boekten allemaal hun 47e zege van het seizoen. De drie teams plaatsten zich daardoor allemaal voor de play-offs, waardoor alleen de Timberwolves en Nuggets nog om het laatste ticket in de Western Conference strijden.

Uitslagen NBA maandag
Detroit Pistons - Toronto Raptors 98-108
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 114-105
Miami Heat - Oklahoma City Thunder 93-115
New York Knicks - Cleveland Cavaliers 109-123
Milwaukee Bucks - Orlando Magic 102-86
Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 113-94
San Antonio Spurs - Sacramento Kings 98-85
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 88-82
Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans 100-113

De beste plays van de avond (Bron: YouTube)