Kane: "Ik geloof dat ik Salah nog kan achterhalen"

Redactie

Harry Kane gelooft dat hij Mohamed Salah nog kan achterhalen als topscorer in de Premier League dit seizoen.

De aanvaller van Tottenham Hotspur leek zijn ploeg zaterdag aan de 2-1 zege op Stoke City te helpen, maar de Premier League kende het doelpunt aan Christian Eriksen toe. Kane bleef om die reden op 24 treffers staan, vijf achter Liverpool-aanvaller Salah. De Egyptenaar heeft nog vijf wedstrijden om aan zijn saldo te werken, waar Kane nog zes wedstrijden heeft.

"Ja, ik geloof nog steeds dat ik het kan", vertelt Kane in gesprek met Engelse media. "Wat er ook gebeurt, er zijn nog een aantal wedstrijden te spelen. Ik moet me focussen op mijn spel en ik kan niet controleren wat hij doet. Het is als een spits natuurlijk geweldig om de Gouden Schoen opnieuw te winnen en ik zal hard blijven werken van nu tot het einde van het seizoen."

"Ik zweer op het leven van mijn dochter dat ik de bal heb geraakt! Maar er is niets dat ik kan doen. Als ze het omdraaien, dan draaien ze het om. Als ze mijn woord aannemen, nemen ze mijn woord. Het is wat het is, maar het belangrijkste is dat we de wedstijden hebben gewonnen."