Ondanks speculaties wil PSG geen uitspraken doen over toekomst Emery

Redactie

Paris Saint-Germain wil geen uitspraken doen over de toekomst van Unai Emery als trainer van de club.

PSG ligt op koers om in Frankrijk de treble te winnen en kan zaterdag de eerste prijs winnen als het AS Monaco weet de verslaan in de finale van de Coupe de la Ligue, maar ondanks de goede binnenlandse prestaties ligt de Spaanse trainer onder vuur, nadat Real Madrid te sterk was in de achtste finale van de Champions League.

De speculaties werden aangewakkerd nadat rechtsback Thomas Meunier, die dit seizoen een kleine rol heeft gespeeld onder Emery, tijdens zijn interlandverplichtingen met België zei dat hij verwacht dat PSG volgend seizoen een nieuwe trainer zal hebben, waar Ángel Di María "grote veranderingen" voorspelt bij de club.

Sportief directeur Antero Henrique zegt echter in gesprek met L'Equipe niet bezig te zijn met de opvolging van Emery. "Elke dag worden we geconfronteerd met informatie over de PSG-coach. Voor alle duidelijkheid: de coach van Paris Saint-Germain is Unai Emery, hij heeft een contract bij de club en dit is niet het moment om over dit onderwerp te praten."

"We zitten in een belangrijke fase van het seizoen, we hebben veel werk te doen om onze doelen te bereiken en we moeten gefocust en betrokken zijn. Geen enkele coach kan zeggen dat hij met ons heeft gesproken of zich met ons bezighoudt voor de toekomst. Alle supporters van Paris Saint-Germain Omoeten weten dat alleen de club gemachtigd is om officiële informatie te delen."