Van Stee nieuwe technisch manager Sparta Rotterdam

Redactie

Henk van Stee gaat aan de slag als technisch manager van Sparta Rotterdam. De 56-jarige Rotterdammer heeft voor vier jaar getekend.

Van Stee was tijdens het seizoen 1995/96 als assistent-trainer actief bij Sparta en ik blij om terug te keren op Het Kasteel. "Het is een uitdaging om aan de technische zaken van Sparta Rotterdam leiding te gaan geven", vertelt Van Stee op de officiële clubwebsite van Sparta.

"Leo Beenhakker heeft in de afgelopen periode veel zaken opgepakt om met name op de korte termijn succes te behalen, mijn focus gaat naast de korte termijn natuurlijk ook uit naar de lange termijn om Sparta op sportief gebied, waaronder spelerszaken en scouting, verder te brengen. Ik kijk uit om in samenwerking met Leo Beenhakker het technische beleid vorm te geven."

Directeur Manfred Laros is blij met de komst van Van Stee. "Zoals bekend waren wij voornemens om de technische structuur aan te passen voor het einde van dit seizoen. We hebben met Henk van Stee goede gesprekken gevoerd over de portefeuille technische zaken en wij denken met hem de nodige ervaring en know-how binnen te halen om de club te versterken op technisch vlak. Henk van Stee zal per direct starten met zijn werkzaamheden. Wij zijn ook Leo Beenhakker zeer erkentelijk voor zijn vrijwillige inzet voor Sparta de afgelopen periode en ook in de toekomst."