Ireland Baldwin poseert naakt voor PETA

Redactie

Voor Ireland Baldwin is een kinderwens uitgekomen. Het 22-jarige model poseert voor de anti-bont organisatie PETA. En net als haar moeder Kim Basinger jaren geleden staat Ireland naakt op de foto. Alleen de tekst 'I'd rather go naked than wear fur' ('Ik ben liever naakt dan dat ik bont draag) bedekt enkele delen van haar lichaam.

Ireland wilde al heel lang aan de PETA-campagne meewerken. "Ik zag de foto's van de campagne met mijn moeder, en dat wilde ik ook", zei Ireland. "Toen ik een klein meisje was wilde ik al iets voor PETA doen. Dit is iets waar mijn moeder al haar hele leven voor strijdt en dat probeer ik ook te doen."

"Als je niet weet waar bont vandaan komt, verdiep je er dan eens in. Bont is gemeen. Als je je eigen hond niet vilt en zijn huid aantrekt, dan moet je ook geen bont dragen want alle dieren zijn gelijk. Red onze dieren, red onze planeet en doe net als ik en PETA en maak bewuste keuzes", schrijft Ireland bij de campagnefoto op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat Ireland in de 'naakte voetsporen' van haar moeder treedt. In 2016 poseerde de dochter van Alec Baldwin en Basinger zonder kleren voor het magazine Treats! Moeder Kim deed haar eerste naaktshoot op 29-jarige leeftijd voor Playboy.

Zie je de onderstaande foto niet? Klik dan hier

Ireland Baldwin poseert naakt voor PETA
Ireland Baldwin poseert naakt voor PETA (Foto: BuzzE)