Boymans terug bij FC Utrecht

Sjors (Sj0rSz)

Ruud Boymans is weer terug in de Domstad. De aanvaller traint mee met de beloften van FC Utrecht om te revalideren van een blessure.

In het verleden kwam Boymans voor FC Utrecht 24 keer in actie en trof daarin 19 keer doel. Vervolgens maakte hij de overstap naar Al-Shabab Al-Arabi Club in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar kwam hij echter nauwelijks in actie, waarna zijn contract uiteindelijk werd ontbonden.

"Met Ruud heb ik, nadat hij bij FC Utrecht vertrok, contact gehouden. Na de ontbinding van zijn contract, hebben we de mogelijkheid van een terugkeer van Ruud naar FC Utrecht besproken", liet directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de officiële website van FC Utrecht weten. "Daaruit kwam naar voren dat we er allebei alles aan willen doen om Ruud terug te krijgen op zijn oude niveau. We willen elkaar helpen. Wat er verder uit deze samenwerking voortvloeit, zal de toekomst uitwijzen. Maar één ding is zeker: een fitte Ruud Boymans is voor FC Utrecht een zeer interessante speler."

Voorlopig richt Boymans zich op zijn revalidatie. "Ik ga er alles aan doen om weer volledig wedstrijdfit te worden en wil elke week weer een stap dichterbij dat doel komen. Dat ik de kans krijg dit traject samen met FC Utrecht in te gaan, stemt mij zeer tevreden."