Cocu: "Ik blijf het zwaar gestraft vinden"

Redactie

Phillip Cocu moet Hirving Lozano drie wedstrijden missen. De trainer vindt dat zijn buitenspeler erg zwaar gestraft is.

PSV neemt het zondag op tegen Feyenoord, maar moet dit doen zonder Lozano. De aanvaller zit een schorsing van drie wedstrijden uit. Cocu baalt dat hij zijn smaakmaker moet missen tegen de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Toch heeft Cocu alle vertrouwen in het duel. "Lozano is een speler met ontzettend veel kwaliteiten, maar dat moeten we opvangen met de totale ploeg. Er staat zondag een sterk team, dat kan winnen van Feyenoord", vertelde Cocu tijdens de persconferentie.

"Ik blijf het zwaar gestraft vinden. We hebben er alles aan gedaan om aan te tonen dat hij niet gedaan heeft wat er beweerd wordt. Of we in beroep gaan? We hebben nog even om hierover na te denken. Ik denk dat iedereen in een seizoen weleens te maken krijgt met dit soort situaties. We zullen omgaan met de situatie zoals die is. We zetten zondag een sterk team neer, ook zonder Lozano."

Cocu kan waarschijnlijk wel beschikken over Marco van Ginkel en Luuk de Jong. Het duo is hersteld van een blessure. "Als zij geen terugslag krijgen, wat we niet verwachten, zijn ze er tegen Feyenoord bij."