Yakuza 6 uitgesteld naar april

Pheno

Uitgever Sega laat weten dat Yakuza 6: The Song of Life is uitgesteld naar 17 april 2018. Eerst zou deze op 20 maart uitkomen. Wel komt er een demo op 27 februari zodat iedereen het spel kan uitproberen.

Het officiele persbericht zegt: "De release van Yakuza 6: The Song of Life wordt een maand teruggezet tot 17 april. Dit was een moeilijke zakelijke beslissing die we niet makkelijk genomen hebben. Maar het is niet alleen slecht nieuws, we hebben ook wat goeds te melden: dit geeft ons meer tijd om dingen op een rij te zetten voor de lancering, en op 27 februari zal de demo voor Yakuza 6 beschikbaar zijn en zullen spelers verder kunnen gaan waar ze gebleven waren bij de release van het spel. Dit is de eerste keer dat iedereen de kans krijgt om het spel te spelen (een moment waarop we al lang wachten). En we kunnen niet wachten om te horen wat je ervan vindt. We hebben veel nieuwe plannen in de komende weken te onthullen om jullie allemaal meer inzicht in de serie te geven, dus houd ons in de gaten!"

Hopelijk bedoelen ze met die laatste zin dat Yakuza Kiwami 2 ook naar het westen komt. Tot op heden is deze alleen voor Japan aangekondigd.