"Het verrast mij niet dat hij naar de Premier League kan"

Redactie

Nicolai Jörgensen kan de overstap maken naar Newcastle United. Giovanni van Bronckhorst snapte de interesse, maar is er niet blij mee. De aanvaller heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Hij wist afgelopen jaar 21 keer het net te vinden en had daarmee een belangrijk aandeel in het kampioenschap. Newcastle United wil Jörgensen overnemen, maar Van Bronckhorst wil hem niet kwijt.

"Als Engelse clubs zich melden voor een van jouw spelers, dan kan het gebeuren dat hij gaat", vertelt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ook als het nog maar een paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt is. Het verrast mij niet dat hij naar de Premier League kan, maar ik had het natuurlijk liever niet gehad. En als het inderdaad gebeurt, moeten we kijken welke mogelijkheden er nog voor ons zijn."

Feyenoord is bereid om mee te werken aan een transfer, maar wil wel een hoger bedrag ontvangen. Newcastle United heeft naar verluidt vijftien miljoen euro geboden, terwijl Feyenoord minimaal 23 miljoen euro wil ontvangen voor de spits.