Escanor speelbaar in The Seven Deadly Sins: Knights of Brittania

Pheno

Japan mag vandaag aan de slag met de game The Seven Deadly Sins: Knights of Brittania. Bandai Namco heeft in het land van de rijzende zon een releasetrailer uitgebracht. Opvallende verschijning in de trailer is een speelbare Escanor, de zevende Zonde die in de anime-serie niet eens opgedoken is.

Hij is te zien zo na 37 seconden in de trailer. Escanor is al bekend van de manga. Hij is de Lion's Sin of Pride en wordt gemerkt met een leeuwentatoeage op zijn rug. Zijn bijzondere gave is dat zijn grootte en kracht op het hoogtepunt is om twaalf uur in de middag. Het neemt dan weer af tot het middernacht een dieptepunt bereikt.

Vanuit het wel erg vreemde café de Boar Hat gaan in eerste instantie Elizabeth, Meliodas en zijn heldhaftige varkentje Hawk op zoek naar geruchten om de andere leden van The Seven Deadly Sins te vinden en het koninkrijk te redden uit de klauwen van de toch niet zo Holy Knights. Het verhaal gaat op zeker tot het einde van seizoen 1, maar hoeveel verder de verhaalmodus van de game gaat is dan weer de vraag, want Escanor zien wij pas ergens in seizoen 2 van de anime-serie die pas begonnen is in Japan. Maar misschien is hij toegevoegd voor de leuk, je weet het maar nooit. Naast de verhaalmodus is er ook een Battle Mode waarin je het tegen zo'n vijfentwintig personages op kunt nemen in een-tegen-een gevechten.

De vertaalde versie van The Seven Deadly Sins: Knights of Brittania komt 9 februari uit op PlayStation 4.