Bosz kreeg direct aanbiedingen: "Het was te vers"

Redactie

Peter Bosz en Hendrie Krüzen werden dit seizoen ontslagen bij Borussia Dortmund, maar konden snel weer ergens anders aan de slag.

Het duo liet Ajax afgelopen zomer achter zich voor een avontuur bij Borussia Dortmund. Het begin was veelbelovend, maar na een paar goede wedstrijden kwam de klad erin. Hierdoor werden Krüzen en Bosz ontslagen.

Bosz kreeg direct aanbiedingen van andere clubs. "Dat is toch mooi. Ze bellen Peter, niet mij. Ik laat alles bij hem liggen, maar hij gaat niet zonder mij", vertelt Krüzen in gesprek met TC/Tubantia. "Wat we gaan doen, is nog niet bekend. In eerste instantie wilden we het hoofdstuk Dortmund afsluiten. Het was nog te vers."

Krüzen vond het terecht dat Bosz en hij de laan uitgestuurd werden, maar zag op een duidelijk moment dat had minder ging. "Hoe apart het ook klinkt, het ging bergafwaarts nadat verdediger Lukasz Piszczek geblesseerd raakte. Hij nam de spelers mee, was enthousiast, maar viel weg. Ik had daarna meer verwacht van Sokratis, hij is de tweede aanvoerder en had leiderschap moeten tonen. In plaats daarvan liet hij ons vallen."