Games with Gold januari bekend

Rowin (Racerblade)

Ook in het nieuwe jaar komen er elke maand vier games die gratis te downloaden zijn voor Xbox Live Gold-leden. Microsoft is er deze keer vroeg bij, en laat je alvast weten welke kerstaankopen je niet hoeft te doen.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar kunnen isometrische actie-RPG fans The Incredible Adventures of Van Helsing III zonder extra kosten downloaden. Tevens zal dat een geheel nieuwe release zijn voor Xbox One, en is de game geoptimaliseerd voor Xbox One X. Vanaf 16 januari komt daar Zombi bij, het equivalent van WiiU-exclusive ZombiU. De first-person survival horror is sinds 2015 verkrijgbaar voor current-gen consoles en pc.

Voor Xbox 360 wordt vanaf 1 januari Tomb Raider Underworld, de laatste Tomb Raider voor de reboot uit 2013, tijdelijk gratis beschikbaar gemaakt. Iets meer dan twee weken later komt ook het originele Army of Two in het Games with Gold-programma terecht. Klein detail is wel dat de servers van Army of Two al enkele jaren geleden offline zijn gehaald, maar beide games zijn natuurlijk wel te spelen op Xbox One via backward compatibility.