BMC-tenue met een blauwe tint

H.Vviv

Op het trainingskamp in het Spanje heeft BMC het shirt voor het volgend seizoen gepresenteerd. Het shirt is grotendeels hetzelfde gebleven met als basiskleuren rood en zwart. Zowel in de kraag als op de achterkant van de broek is er een blauwe tint toegevoegd aan het tenue.


Naast het presenteren van het wielershirt maakte BMC ook de selectie bekend voor de eerste WorldTour-wedstrijd in Australië. In de Tour Down Under komt de Zwitserse ploeg aan de start met Richie Porte, Rohan Dennis en Simon Gerrans, waardoor het WorldTour-team de winnaars van de laatste vier edities aan de start komt.

"Ik kijk ernaar uit om terug te keren in de Tour Down Under en mijn leiderstrui te verdedigen. Nadat ik het grootste gedeelte van 2017 gemist heb, is dit een goede manier om aan 2018 te beginnen. De Tour Down Under is een van mijn favoriete wedstrijden op de kalender", aldus Porte.

Miles Scotson, Patrick Bevin, Tom Bohli en Danilo Wyss maken de selectie compleet. De Tour Down Under begint op 16 januari en eindigt op 21 januari.