Ajax en PSV komen fans tegemoet

Redactie

De supporters van PSV die de wedstrijd met Ajax niet konden bezoeken vanwege het weer, krijgen een deel of het volledig bedrag van hun kaartje terug.

Door de hevige sneeuwval waren er veel supporters die niet aanwezig konden zijn tijdens het duel tussen Ajax en PSV. De supporters van PSV die de wedstrijd deels bij konden wonen, krijgen de helft van hun kaartje terug. De fans die de wedstrijd niet hebben gehaald, krijgen hun volledige kaartje terug.

De uitsupporters met een combiticket konden het duel niet bijwonen, omdat de bussen halverwege moesten omdraaien vanwege verkeersproblemen. "Onze fans die niets hebben gezien krijgen zowel het wedstrijdticket als de reis gecompenseerd. Zij die de halve wedstrijd zagen ontvangen de helft van het wedstrijdticket terug", vertelt Ron Verkerk, manager wedstrijdorganisatie en veiligheid van PSV op de clubsite.

Ajax heeft laten weten dat de fans die de wedstrijd in zijn geheel moesten missen, het volledige bedrag terugkrijgen. "Een mooi signaal van collegialiteit en solidariteit", aldus Verkerk.