Bosz: "De ommekeer, echt, die gaat er komen"

Redactie

Peter Bosz is ervan overtuigd dat hij de boel weer op de rit gaat krijgen bij Borussia Dortmund. De ploeg wacht al weken op een zege.

Zaterdagmiddag kregen Bosz & co de volgende klap te verwerken toen het tegen Schalke 04 een 4-0 voorsprong weggaf en uiteindelijk gelijk speelde. "Ik was een speler die nooit opgaf. En als trainer is dat niet anders. De ommekeer, echt, die gaat er komen", vertelt Bosz in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Het is, laten we zeggen, een bewogen seizoen tot nu toe. Ik heb in al die jaren als speler en trainer toch al veel meegemaakt. Maar zo’n 4-4, na een 4-0 voorsprong, dat is totaal nieuw voor mij. En dan deze ledenvergadering de dag erna."

Daags na de wedstrijd stond bij Dortmund de jaarlijkse ledenvergadering op het programma. "Dortmund heeft in totaal 150.000 leden, is de derde club ter wereld wat betreft Mitglieder. Het geeft aan hoe groot de club is en die druk voelt iedereen. Maar we gaan gewoon door. Ik was een speler die nooit opgaf. En als trainer is dat niet anders. De ommekeer, echt, die gaat er komen."