Jeremy Piven reageert op beschuldigingen

Danny

Jeremy Piven heeft via Twitter gereageerd op de beschuldigingen aan zijn adres van seksueel misbruik, die door meerdere vrouwen zijn geopenbaard. De acteur laat in lang betoog weten dat hij zich absoluut nooit heeft opgedrongen aan een vrouw en dat hij onterecht beschuldigd wordt. Hij vraagt zichzelf hardop af hoe hij zijn onschuld kan bewijzen.

"Ik heb aangeboden om een leugendetector-test te doen, om zo aan te tonen dat de verhalen die over mij verspreid zijn, niet kloppen. Ik doe alles om te bewijzen dat ik niet lieg. We zijn nu kennelijk in een tijdperk aangekomen waarin er maar van alles gezegd kan worden over iemand, zonder dat er een bewijs of rechterlijke verklaring geleverd wordt. Ik hoop toch echt dat men elkaar het voordeel van de twijfel geeft, voordat je iemand veroordeelt," aldus een gefrustreerde Piven.

De voormalig Entourage-ster benadrukt in zijn Tweet dat het neersabelen van collega's niet goed is. En dat daar carrières mee verwoest worden."Een constructief gesprek voeren over dit soort zaken is van groot belang. Er moet zeker iets aan gedaan worden."

Er zijn inmiddels drie vrouwen die Piven ervan beschuldigen dat hij zich seksueel misdragen heeft.

Jeremy Piven reageert op beschuldigingen
Jeremy Piven reageert op beschuldigingen (Foto: BuzzE)