Real Madrid maakt geen fout tegen Las Palmas

Redactie

Real Madrid heeft zondagavond in La Liga gedaan wat het moest doen. De ploeg van trainer Zinédine Zidane legde Las Palmas over de knie.

De aanwezige toeschouwers in Bernabéu moesten tot vlak voor de pauze wachten tot de score werd geopend. Cristiano Ronaldo was met een schot op de paal het dichtst bij een treffer geweest voordat Casemiro op slag van rust scoorde. De Braziliaan kopte raak nadat een voorzet vanaf de rechterflank werd verlengd door een speler van Las Palmas.

Tien minuten na rust verdubbelde Real de marge via Marco Asensio. De Spanjaard pikte de bal aan de rand van het strafschopgebied op en hij knalde prachtig raak: 2-0. Na 74 minuten viel ook nog een derde Madrileense goal toen Isco een lage voorzet van Cristiano Ronaldo afwerkte.

Las Palmas, dat met zes punten voorlaatste staat in La Liga, was niet bij machte om daar iets tegen in te brengen. De bezoekers losten in de hele wedstrijd maar één poging op doel af. Real Madrid staat nu derde, op evenveel punten als nummer vier Atlético Madrid. Het gat met koploper Barcelona is acht punten.

Uitslagen La Liga
Real Madrid - Las Palmas 3-0
Levante - Girona 1-2
Celta de Vigo - Athletic de Bilbao 3-1
Real Sociedad - Eibar 3-1
Villarreal - Malaga 2-0