Cavani en Mbappé schitteren bij PSG tegen Angers

Redactie

Paris Saint-Germain heeft in de Ligue 1 een klinkende zege geboekt op middenmoter Angers. Het duel in het Stade Raymond Kopa was al snel beslist.

PSG kwam in de vijfde minuut namelijk op voorsprong en na een half uurtje stond het al 0-3. Eerst was het Kylian Mbappé die een hoge bal van Dani Alves in één keer met rechts in de verre hoek mikte en zo'n tien minuten later was Alves ook de aangever bij de 0-2 van Julian Draxler. De Duitser stiftte de bal handig in het doel.

De derde Parijse goal was een speciale voor Edinson Cavani. De spits uit Uruguay rondde een uitstekende counteraanval af en hij maakte zo zijn 100ste doelpunt in de Ligue 1 namens PSG. Kort na rust voorkwam doelman Alphonse Areola met een prima redding dat Toko Ekambi namens Angers iets terugdeed.

Vervolgens was het weer de beurt aan Cavani. Na een dieptepass van Draxler wist de Zuid-Amerikaan de bal met rechts in de korte hoek langs keeper Mathieu Michel te punteren. In de slotfase maakte ook Mbappé zijn tweede treffer van de avond, waardoor PSG met 0-5 won.

Bovenaan de Ligue 1 heeft Paris Saint-Germain nu zeven punten voorsprong op AS Monaco, maar de titelverdediger komt later op zaterdagavond nog in actie tegen Guingamp (thuis).