Derksen: 'ik vertelde RTL effe de waarheid'

Redactie

Johan Derksen heeft volgens eigen zeggen donderdag 'een goed gesprek' gevoerd met de directie van RTL Nederland. Dat vertelde hij aan het begin van Voetbal Inside. "Ik heb ze effe de waarheid verteld", grapte Johan.

Volgens de voetbalanalyticus werd tijdens het gesprek de wens uitgesproken dat het programma nog vijf jaar zou doorgaan. "Ik zal het aan mijn kornuiten vragen", heeft Johan toen geantwoord aan de bazen van RTL.

Voor het programma echt losbarstte, kreeg presentator Wilfred Genee een bos bloemen van Johan en Rene van der Gijp omdat hij de nominatie voor de Zilveren Ster voor beste presentator te pakken heeft. Johan had de afgelopen weken de kijkers van het programma opgeroepen voor Wilfred te stemmen. Wilfred bedankte de kijkers nog voor hun stem.

Halverwege de uitzending werd Wilfred nog een keer verrast. "We hebben een mysterie guest", zei Johan en toen kwam Marco Louwerens de studiovloer oplopen met een bloemetje. "Ik wilde nog een mailtje sturen", grapte de RTL7-directeur. Daarmee verwees hij naar berichten dat hij een scheldmail naar Johan en Wilfred zou hebben gestuurd. Louwerens zou de mail hebben gestuurd omdat hij woedend was over sneren die het duo had gemaakt naar RTL. De laatste tijd liet Johan tijdens de uitzendingen van Voetbal Inside geen spaan heel van RTL. Hij had flink wat commentaar op alles en iedereen die bij de omroep werkt, met name Humberto Tan.

Derksen: ik vertelde RTL effe de waarheid
Derksen: ik vertelde RTL effe de waarheid (Foto: BuzzE)